Laten we ons voorstellen

Tjilla® is een Nederlands technologiebedrijf dat is opgericht in 2019, het merk is gespecialiseerd in robotstofzuigers en steelstofzuigers. Wij kijken altijd met zorgzaamheid naar de Nederlandse productiekwaliteit van onze producten, alle gemaakte aankopen van het merk Tjilla® kun je 30 dagen gratis uittesten. Niet goed? Geld terug! Ons merk is te vinden bij veel grote fysieke en online bedrijven in Nederland, België en Duitsland. Je krijgt standaard op al onze producten minimaal twee jaar garantie, tenzij anders aangegeven. Wij als bedrijf zetten de klant te allen tijde op nummer één! En doen er alles aan om de klant zo tevreden mogelijk te houden.

Team van Tjilla.nl

Hallo! Even kennismaken met het team achter Tjilla.nl. Een jong en dynamisch team dat zich graag inzet voor onze klanten, maar ook samen lol kan maken. Dat zorgt voor een goede balans en een prettige werksfeer. Samen kunnen we jou nog beter helpen!


Waarom Tjilla.nl

Omdat wij met zorgzaamheid kijken naar de Nederlandse productiekwaliteit van onze producten, kun je altijd je aankopen van het merk Tjilla® 30 dagen uittesten. Zo sta je nooit voor verrassingen en kun je alle kanten op met ons!