Laten we ons voorstellen

Tjilla® is een Nederlands technologiebedrijf dat is opgericht in 2019, het merk is gespecialiseerd in stofzuigers en dierenproducten. Wij kijken altijd met zorgzaamheid naar de productkwaliteit van onze producten, alle gemaakte aankopen van het merk Tjilla® kun je 30 dagen gratis uittesten. Niet goed? Geld terug! Ons merk is te vinden bij veel grote fysieke en online bedrijven in Nederland, België en Duitsland. Je krijgt standaard op al onze producten minimaal twee jaar garantie, tenzij anders aangegeven. Wij als bedrijf zetten de klant te allen tijde op nummer één! En doen er alles aan om de klant zo tevreden mogelijk te houden.

Team van Tjilla.nl

Hallo! Even kennismaken met het team achter Tjilla.nl. Een jong en dynamisch team dat zich graag inzet voor onze klanten, maar ook samen lol kan maken. Dat zorgt voor een goede balans en een prettige werksfeer. Samen kunnen we jou nog beter helpen!


Waarom Tjilla.nl

Met onze diepe toewijding aan kwaliteit en nauwkeurigheid, kijken we bij Tjilla® met de grootste zorg naar ons merk en de productie van onze producten, om ervoor te zorgen dat we alleen de beste producten leveren aan onze klanten. En omdat we zo zeker zijn van de kwaliteit van onze producten, bieden we je graag de mogelijkheid om ze volledig uit te testen gedurende een periode van 30 dagen na aankoop. Op die manier kun je er zeker van zijn dat je de juiste beslissing hebt genomen en dat je volledig tevreden bent met je aankoop. Of je nu kiest voor onze nieuwste collectie of een van onze klassieke ontwerpen, bij Tjilla® kun je altijd rekenen op hoogwaardige producten en uitstekende klantenservice. Dus waar wacht je nog op? Ontdek onze collectie vandaag nog en laat ons je helpen om je leven een beetje mooier en comfortabeler te maken!