Tijd en geld besparen? Veel bedrijven zijn u al voor.

Met onze robots kunnen onze klanten gemiddeld 58% besparen op de kosten voor schoonmaak! Bij deze bedrijven blijkt namelijk dat stofzuigen verantwoordelijk is voor gemiddeld 58% van het totale schoonmaakwerk. Bovendien geldt er geen frequentielimiet, dus u kunt de robot zo vaak gebruiken als u wilt.

Hoeveel kunt u besparen?

Binnen bedrijven zijn schoonmaakkosten niet altijd even transparant. Vaak wordt gedacht dat de kosten minimaal zijn, terwijl uit ons onderzoek blijkt dat de gemiddelde schoonmaakkosten voor onze klanten hoger zijn dan eerder werd ingeschat. Uit ons klantenbestand blijkt dat een medewerker die drie keer per week 1,5 uur moet stofzuigen al snel gemiddeld € 230,- per maand kost. Wanneer er een (interne) medewerker/schoonmaakster wordt ingezet, kost dit €12,75 per uur exclusief werkgeverslasten zoals pensioen en vakantiegeld. Hierdoor kan onze totale stofzuigeroplossing snel goedkoper zijn.

Onze robotstofzuigers zijn bovendien nooit ziek en kunnen op elk moment van de dag worden ingezet, ook in het weekend en 's nachts. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw robot en bespaart u direct op uw kosten!

Wilt u berekenen hoeveel u kunt besparen op uw maandelijkse schoonmaakkosten? Vul dan het formulier hieronder in. Wij nemen graag contact met u op om aanvullende informatie te geven.

Bekijk direct wat het voor uw bedrijf betekend.

1Sportcentra (Klik hier)
Bent u als bedrijf geconfronteerd met de keuze tussen het inhuren van personeel tegen exorbitante kosten of het inzetten van eigen personeel ten koste van hun productiviteit? Tjilla heeft dé oplossing voor u! Onze robotstofzuiger neemt namelijk al uw stofzuig- en dweilwerk uit handen, waardoor uw personeel zich kan concentreren op waar ze echt goed in zijn. Onze robotstofzuigers zijn niet alleen populair bij binnensportaanbieders die dagelijks of 's nachts hun reguliere rondes draaien, zoals sporthallen, squashruimtes en receptieruimtes, maar kunnen ook ingezet worden in diverse andere bedrijfsruimtes. Er kunnen zelfs meerdere robots worden ingezet die uw hele bedrijf in kaart brengen met behulp van lasertechnologie. Hierdoor kunt u alles naar wens instellen en heeft u geen omkijken meer naar de schoonmaak. Bovendien bespaart u vanaf de eerste maand op vaste kosten! Kies dus voor de efficiënte en kostenbesparende oplossing van Tjilla en vraag vandaag nog een offerte aan.
2Zorgsector (Klik hier)
De zorgsector heeft momenteel te maken met een zeer hoge werkdruk, waardoor het personeelstekort een nijpend probleem is geworden. Om deze druk te verminderen en het personeel te ontzorgen, heeft ons bedrijf een totaaloplossing ontwikkeld die gericht is op het ondersteunen van uw zorgpersoneel, zodat zij zich kunnen richten op wat écht belangrijk is in deze sector: de mensen. Onze totaaloplossing omvat verschillende innovatieve producten en diensten, waaronder geavanceerde zorgrobots en automatiseringssystemen, die u kunnen helpen om de dagelijkse taken van uw personeel te vereenvoudigen en de werkdruk te verminderen. Hierdoor kunnen uw zorgprofessionals zich concentreren op wat er écht toe doet: het bieden van kwalitatieve zorg aan uw patiënten en cliënten. Kies daarom voor onze totaaloplossing en geef uw zorgpersoneel de ondersteuning die ze verdienen. Wij helpen u graag bij het implementeren van onze oplossingen in uw zorginstelling en zorgen ervoor dat uw personeel zich kan concentreren op wat écht belangrijk is: de zorg voor de mensen.
3Kantoor (Klik hier)
Vindt u het ook zo vervelend wanneer de stofzuiger het werkgeluid verstoort tijdens kantooruren? Gelukkig heeft Tjilla daar de oplossing voor. Onze stille B2B robotstofzuigers maken jouw werkplek comfortabeler dan ooit. Ze zijn breed inzetbaar in kantoren en veel efficiënter en stiller dan conventionele stofzuigers. Onze robots tillen de schoonmaak naar een geheel nieuw niveau en zijn zelfs beschikbaar om in het weekend en buiten werktijden te werken. Het installeren van de geavanceerde lasertechnologie is geen enkel probleem en er kunnen meerdere robots worden ingezet om uw hele bedrijf in kaart te brengen. Laat ons u helpen om een rustige en productieve werkomgeving te creëren!

Wij komen graag langs!

Zodra u het formulier heeft ingevuld, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te plannen. We zullen eerst telefonisch contact met u opnemen en daarna een samenvatting van het telefoongesprek per e-mail sturen, zodat alles duidelijk is.

Hidde@tjilla.nl

  Voornaam*:

  Achternaam*:

  Mobiel nummer*:

  Bedrijfsnaam*:

  KVK-nummer*:

  Voorkeur afspraak*:

  In welke landen is uw bedrijf actief?*

  Bericht: